Fredag: Carnival Kids

Carnival Kids er ikke et band som gjør ting halvveis, noe alle som har sett deres kaotiske men tighte live-opptredener kan skrive under på.

Siden vi så bandet opptre for stappfulle telt på by:Larm i 2014, opptredener som resulterte i  platekontrakt med Warner Music i år, har de rukket å markere seg på scenene på både Slottsfjell, Hove og Øya, i tillegg til Vans Warped Tour UK.

Carnival Kids slapp sitt ambisiøse og særegne debutalbum While The World Keeps Ending 23. februar i år. Som produsent fikk de med seg selveste Bill Stevenson (Black Flag, Rise Against, Descendents), og innspillingen foregikk i Blasting Room Studios i Colorado, USA.

Bandet ville lage et variert, uforutsigbart stykke arbeid. Samtidig som de holder seg trofaste til den allerede eklektiske og tunge rocken, er den norsk-engelske firerbandens sans for melodier i fokus, noe som skaper en balanse mellom dybde og umiddelbarhet.

Etter å ha gjort mange supportjobber og festivaler er bandet virkelig klare for å turnere, og med nytt materiale er de spente på mottakelsen. En av bookingsjefens favoritter i år!