Lørdag: Hjerterå

Hjerterå er et solid liveband som blander rock, pop og visesang. I fjor høst ga bandet ut plata «Balladen om Jonny og Jeanette» – til strålende kritikker.

Vi får høre gitarbasert kraftpop som låner fortellertradisjonen og enkelte musikalske grep fra visesjangeren. Drypp av jazz og country utfyller en musikalsk palett som allerede inneholdt sjeldent mange farger, skriver Feedback blant annet i sin anmeldelse som holdt til 5 på terningen. Anmelder Helge Skog følger opp med beskrivelsen «Rocka popmusikk i storbandformat, som griper deg kontant i skjortekragen og stirrer deg inn i øynene»
Det snakkes om referanser til både Springsteens energi, og dramatikk à la Håkan Hellström.
The Wilhelmsens på sin side mener at «Alt er troverdig når Johan serverer sin lyrikk så direkte og hjertefølt som han gjør det med sin meget anvendelige stemme», noe kanskje flere av dere fikk oppleve i en annen setting når bandets låtskriver og vokalist Johan Martin Aarstein reiste rundt med Bob Dylan på Nord-Norsk og blant annet besøkte Istindportalen i fjor vår.
Vi i Villmarksrock har lenge hatt Hjerterå på den faste spillelista, så da er det ekstra artig at det klaffet med å få dem til Bardu lørdag 17. juni!