Lørdag: The Late Great

Med låtskriver Tor Thomassen i spissen har Tromsø-bandet siden oppstarten spilt en del festivaler (bl.a Bukta, Øya-Natt, Festspillene i Nord-Norge), gjort noen sagnomsuste klubbjobber rundt om i landet og bygd et rykte som et forrykende liveband.
Den første singelen deres, «A Young Lover’s Dream» gikk sin seiersgang på digitale strømmetjenester i 2016 med over 120 000 avspillinger på Spotify.
Sist sommer slapp de debutalbumet “Songs From The 21st Century” som vekket stor interesse hos musikkanmeldere i både inn og utland.

The Late Great spiller temposterke låter som hinter til den elektriske folkrocken fra 60/70-tallet mens de nedstrippa låtene befinner seg i den tidløse singer-songwriter tradisjonen.
Thomassens intense og tilstedeværende vokal bakkes hele veien opp av et stødig komp, med gode arrangement, smekre piaonolinjer, tøft orgel og smakfullt gitarspill.
At dette 6 manns orkesteret fra vår egen landsdel har store ting på gang er det liten tvil om, og lørdag 17. juni skal de (folk)rocke Villmarksrockteltet!