Lørdag: Øystein Greni solo

Opplev Øystein Greni – akustisk og solo – med sine beste Bigbang-låter, samt noen helt nye låter!

Øystein Greni er best kjent som frontfigur, vokalist, låtskriver og gitarist i bandet Bigbang. Greni har holdt bandet som i dag består av Olaf Olsen (trommer) og Nikolai Eilertsen (bass) sammen i nærmere 15 år og kan vise til en imponerende samling med låter. Felles for de fleste av dem er at de kunne vært kledd i nesten hva som helst – det er de sterke melodiene og rytmikken som gjør låter store, og de blir like fine hos Greni solo, som i Bigbangs energiske uttrykk.

Det mange kanskje ikke vet, ut over å ha skrevet en av historiens mest positive Oslo-låter («Girl In Oslo») og noen av voksenrockens mest medrivende hits («Wild Bird» og «To The Mountains»), er at han har vært en av Norge beste skatere med blant annet europamesterskapstittel fra 1991.

Greni det siste året gitt noen få, eksklusive solokonserter og bare befestet sin posisjon som en av de viktigste i nyere norsk, rock.

Forvent et overveldende – men nært – møte med en av landets beste låtskrivere og gitarister, med materiale fra hele Bigbangkatalogen. Øystein skal også spille noen nye låter han har skrevet. Greni solo har som nevnt hatt noen utvalgte, veldig godt mottatte konserter i dette formatet det siste året – blant annet en sagnomsust, liten solojobb på Crossroad Club i Oslo, dengang sammen med Petter Undstad fra Kråkesølv. Det ryktes at det samme kan skje igjen hos oss!

Den eksklusive solokonserten med Øystein er definitivt noe av det det mest severdige i Villmarksrocks historie – rett og slett noe du ikke kan gå glipp av!