Fredag: Razika

Tre år etter albumdebuten slapp bergenskvartetten Razika sin tredje fullengder 26. januar i år. Et tøft år både privat og som band har resultert i deres sinteste plate – og den de er mest fornøyd med. Tittelen er «Ut til de andre».

Razika er et unikt band på den norske musikkscenen med røtter i Bergen og har gjort seg bemerket med sin egne ska-popsound og ikke minst låtene ”Vondt i Hjertet”, ”Oslo” og ” Syndere i Sommersol». En av kjennetegnene er deres spesielle kommunikasjon med fansen og fellesskap med publikum. De omfavner mange unge fans og spiller ofte konserter for de under 18-år og har ofte kurs for de yngre i blant annet låtskriving.

I forbindelse med det nye albumet la bandet ut på en stor felles norgesturnè sammen med Honningbarna og har i vår spilt over 30 konserter sammen frem til slutten av april, hvorav flere er med fri aldersgrense.

Idéen til turnéen kom da bandene spilte sammen på Love & Peace festivalen på Cuba sist vinter. Bandene er store fans av hverandre og uttrykker enorm glede over å kunne få gjøre denne turneen sammen.

Vi i Villmarksrock er veldig glade for at vi endelig kan få booket et jenteband etter mange år med mannsdominans på scenen. Razika anbefales!