Fredag: Staysman & Lazz

Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen startet duoen Staysman & Lazz i 2009. De ble raskt kjent som et partyband som opptrådte på eventer og fester, og holdt 90 konserter allerede første året. Våren 2012 deltok Staysman i TV3s Paradise Hotel, noe som førte til mer oppmerksomhet rundt bandet.

Duoen fra Fredrikstad slapp sitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits», og ble med dette albumet den mest spilte norskspråklige artisten i 2014.

Staysman & Lazz var også blant fjorårets aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i desember, og oppnådde en 6. plass på VG-lista.

I vår deltok de i MGP med låten «En godt stekt pizza» – en real festlåt som ble med helt til finalen og endte der på en 3.-plass.

Staysman er godt kjent i Bardu etter førstegangstjeneste på Setermoen. Han har i tillegg vært flere kontigenter i Kosovo og Afghanistan.

Men denne ganger kommer han tilbake hit for å avslutte fredagen med stor fest!