Fredag: Sweet Scarlet

Sweet Scarlet en er trio fra Indre Troms som opererer i sjangeren progressiv alternativ rock. Bandet har vært aktiv siden midten av 2014.

Medlemmene Cornelius Hermansen(vokal/gitar), Preben Lorentzen(tangenter/vokal), Jonas Jørgensen Aasnes(slagverk/vokal) har nettopp gitt ut plata «Why I Suffer» som Folkebladet ga terningkast 6.

Singelen «Escape» fra samme plate har nådd 25.000 strømminger på Spotify siden oktober samt gode tall på både iTunes og Wimp. Låten lå hele 4 uker sammenhengende som nummer 1 på NRK Urørt, som den soleklart mest populære og avspilte låten. Låten har i tillegg fått utelukkende terningkast 6 hos anmeldere.

Bandet ser på seg selv som fremadstormende og lovende blant norske musikktalenter, og mener at de kan nå svært langt med sin musikk. Og vi i Villmarksrock kan ikke være mer enig!

Tross sin unge alder har de mye musikk-/sceneerfaring fra tidligere prosjekter. De har blant annet spilt på store festivaler som Døgnvill og Buktafestivalen i Tromsø sammen med artister som Ozzy Osbourne, Aha, 50 Cent, Snoop Dogg og andre artister. De har i tillegg spilt på mindre festivaler som Kråkeslottfestivalen på Senja.

Fredag 12. juni står de på scenen i Villmarksrockteltet